Avocatul familiei Melencu a spus marţi că mandatul de percheziţie existent în cazul cercetărilor de la Caracal nu este suficient şi că vor cere în curând prelungirea acestuia pentru continuarea cercetărilor din teren. Mai mult, acesta a adăugat că dosarul ar avansa rapid în sensul în care cercetările se fac în regim turbo, fiind audiate numeroase persoane care au intrat în contact cu Gheorghe Dincă.

„DIICOT Craiova a preluat dosarul cam într-o lună şi trei săptămâni de la dispariţia Luizei.  Există alţi investigatori şi de la Bucureşti”, a spus Tonel Pop.

Mai mult, acesta a mai precizat că a insistat oficial pentru audierea mamei Luizei.

„Se merge şi pe această pistă şi se verifică toate  aspectele ce pot avea legătură cu disapriţia ei. Cu cercurile de prieteni,  se verifică listingurile telefonice. Vor fi audiate toate aceste persoane care au interacţionat cu Gheorghe Dincă. Poate era poştaşul, va veni şi va explica ce căuta acolo. Va fi întrebat şi el cine sunt acele persoane. Se merge turbo pe toate pistele”, a povestit avocatul familiei Luizei jurnaliştilor.

Întrebat despre zilele rămase din mandatul de percheziţie Pop spune că acestea sunt aproape de final dar că anchetatorii pot cere prelungirea mandatului.

„Nu sunt suficiente zilele de mandat de percheziţie. Se va cere unul nou pentru încadrarea tuturor operaţiunilor”, a mai explicat avocatul.