Sunt probleme foarte mari pentru România. Banii românilor sunt în pare pericol. O spune un fost premier care vine și cu argumente și atacuri dure la adresa actualului Guvern. Victor Ponta, șeful ProRomânia, dă de pământ cu actualul Executiv.

România, în criză bugetară

România este în criză bugetară, spune fostul premier care vine și cu exemple concrete. Guvernul actual se plânge că nu are bani pentru a mări pensiile și a dubla alocațiile copiilor, dar nici nu ar face nimic pentru dezvoltare.

„Încă de anul trecut, când era Guvernul Dăncilă, am spus că dacă nu se fac modificări radicale, cu privire la administrația publică și la reforma fiscală, nu vor fi bani de nimic. PNL face o politică extrem de periculoasă. Ei spun că a fost rău cu PSD și că acum e bine”, a spus Ponta la România TV.

Fostul premier nu s-a oprit aici. A continuat seria dezvăluirilor. Mai mult, șeful ProRomânia e convins că pensiile speciale nu se vor tăia. „Pilele din instituții au fost înlocuite unele cu altele. Acum PNL pune de peste tot și mai și împarte cu cei care i-au susținut. Săptămâna viitoare vin și cu păcăleala că taie pensiile speciale, astfel că e normal că nu ai bani.

Suntem într-o criză bugetară încă de anul trecut. În loc să luăm măsuri imediat, am fost la Iași și am văzut discursuri politicianiste”, a declarat Victor Ponta.