Dezvăluire absolut şocantă despre milionarul Sorin Ovidiu Vântu! Omul de afaceri are mari probleme de sănătate. A plecat, de urgenţă, din România. Un jurnalist celebru a spus totul.

Vântu, grave probleme de sănătate

Milionarul Sorin Ovidiu Vântu are grave probleme de sănătate. Dezvăluirea a fost făcută de către jurnalistul Sorin Roşca Stănescu la emisiunea de la Gold FM. SRS spune că lui Vântu i s-ar fi amputat o parte dintr-un picior şi că se reface la o clinică din străinătate.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii moderate de către Cozmin Guşă, intitulată. “Ce-i în guşă, şi-n căpuşă”. Vântu şi-ar fi pierdut patru degete de la picior ceea ce înseamnă că nu mai poate să meargă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre piciorul bun, nu de cel afectat de poliomielită.

Astfel, Sorin Roşca Stănescu susţine că în acest moment Vântu este imobilizat total.

Vântu, mai multe condamnări

Sorin Ovidiu Vântu are mai multe condamnări la activ, dar la începutul acestui an a fost eliberat condiţionat. Judecătorii i-au întrerupt pedeapsa de 11 ani de inchisoare, dupa ce magistraţii au contopit mai multe sentinţe primite de acesta în ultimii ani.

SOV a făcut pe 3 decembrie cererea de liberare condiţionata direct la Judecatoria Sectorului 5, fără ca situaţia să mai fie discutată în cadrul Comisiei de liberări condiţionate din penitenciar.

Cele mai mediatizate condamnări sunt sentinţa de 8 ani de închisoare din dosarul căderii Fondului Naţional de Investiţii sau sentinţa de 10 ani de inchisoare din dosarul Petromservice.

Vintu mai avea doua condamnari definitive, in dosarul privind santajarea fostului deputat PSD, Sebastian Ghita si, respectiv, cel privind favorizarea fostului director Gelsor, Nicolae Popa.

Decizia de contopire a sentintelor a fost data de Curtea de Apel Bucuresti la sfarsitul lunii noiembrie 2020 si este definitiva, potrivit portalului instantelor.

SOV mai are un dosar pe rolul instanţelor. Omul de afaceri a fost trimis în judecată, la sfârşitul anului 2018, pentru cumpărare de influenţă.