Un alt bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, atunci când Gheorghe Dincă se afla în custodia poliției, și i-a spus că fata se simte bine. Dezvăluirea a fost făcută de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a spus duminică, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, că un alt bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, atunci când suspectul principal se afla deja în custodia polițiștilor și nu ar mai fi avut acces la telefon, și i-a spus că fata ei se simte bine.

„Am ascultat ce vorbeați de modul de operare. A sunat-o și pe mama Alexandrei joi, dar a mai sunat un alt bărbat, după ce a fost arestat acesta, la 7:30. Nu putea spune verișoara dacă e același, pentru că era foarte tulburată, dar în același sens, că fata e bine și să-și vadă de treabă”, a spus unchiul adolescentei, la Digi24.

„Chiar vineri dimineață la 7.30, iar el la 6 a fost reținut”, a subliniat el. Întrebat dacă poate fi vorba de complici în acest caz, el a spus că „e deja o speculație”.

„Nu mi-a spus nicio autoritate. Ori e un descreierat care a vrut să se joace cu mințile unor oameni în durere, ori sunt complici. Ca părere personală, sunt convins că nu a fost singur”, a mai declarat Cumpănașu.