Tranzacția a fost aprobată și parafată, iar în luna decembrie era data limită până la care banii trebuiau să intre în contul lui Burci, doar că, surse apropiate celor două părți, au confirmat pentru Capital că acest lucru nu s-a întâmplat. Asta înseamnă că Prima Tv rămâne în portofoliul fostului patron. Nu se știe încă dacă Tomșa mai dorește să achiziționeze postul de televiziune sau nu. Acesta nu ar fi dat încă nicio explicație.

Adrian Tomșa este un apropiat al Grupului de la Cluj și se pare că și al lui Zoltan Teszari, patronul RCS & RDS. De altfel, atunci când s-a aflat prima dată despre preluarea Prima TV, s-a speculat că adevăratul cumpărător ar fi chiar Teszari, care visează să aibă în grupul său și o televiziune generalistă.

Între timp, Tomșa a achiziționat profit.ro și a investit și într-o televiziune cu același nume. Momentan, însă nici traficul site-ului și nici rating-ului televiziunii nu ating nivelul așteptărilor, ceea ce ar fi determinat ceva nemulțumiri din perspectiva financiară a proiectului. Din acest motiv, conform acelorași surse, se pare că Zoltan Teszari, prin vocea lui Tomșa ar fi decis să mai amâne tranzacția cu Prima Tv. De remarcat că și RCS & RDS are destul de multe datorii provenite în special din investițiile majore care au fost realizate în ultimii ani.