Duminică seară lider de audiență pe publicul comercial a fost Pro Tv, cu un rating de 8,9% în prime time pe intervalul comercial (18-49 de ani). Iar acum vine surpriza: Antena 1 a fost detronată chiar de Kanal D, care a înregistrat o audiență de 5,5%, pe când Antena 1 a reușit să obțină o cotă de doar 4,7.

Totuși la nivel național și la orașe s-a impus Exalton cu o medie de 1,5 milioane de telespectatori.

În acest interval orar, pe Pro Tv s-au difuzat filmele Inferno și X-Men , iar pe Kanal D a avut loc marea finală a celebrului show ”Exatlon. 

Aseară a avut loc marea finală Exatlon. În urma rezultatelor, foarte mulți fani ai emisiunii au criticat dur alegerea câștigătorului și au acuzat postul de televiziune că a tras din nou sfori, ca și în prima ediție, atunci când Vladimir Drăghia a câștigat în fața lui Ionuț Sugacevschi Jaguarul.

Spre deosebire de ediția trecută, sezonul acesta, Exatlon a avut audiențe mult mai mici. Atunci mulţi au acuzat faptul că trofeul a fost înmânat în urma unui vot al publicului, care s-ar fi îndreptat spre Faimos, deşi Războinicul era un sportiv mai bun. Acum lucrurile stau diferit. În finală au ajuns Beatrice Olaru şi Alin Andronic, iar câştigătorul ar fi fost decis din start. Beatrice Olaru a plecat acasă cu cei 100.000 de euro.

Timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune în faţa lui Alin erau unii uşor de obţinut pentru că fetele au fost foarte slabe în această competiţie. În schimb băieţii, au concurat foarte bine şi Alin trebuia să atingă practic imposibilul. Și Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor a spus înainte de competiţie că va câştiga Beatrice, semn că a ştiut că Alin a pierdut concursul încă înainte de a începe, deşi el a fost cel care a dus greul în echipa sa.

De aceea foarte mulţi fani au considerat competiţia foarte nedreaptă şi s-au grăbit să afirme că cei de la Kanal D au tras din nou sfori.