Numele fiului cel mare al lui Dan Bittman apare într-un dosar de trafic de droguri, susţin surse judiciare citate de Cancan. Fiul solistului de la Holograf a fost audiat de procurorii DIICOT, mai scriu jurnaliștii.

Alex, băiatul cel mare al lui Bitman ar fi fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la ”Crimă Organizată”. Din câte se pare, de voie, de nevoie, fiul artistului a trebuit să meargă să dea explicații în fața anchetatorilor.
Conform surselor citate, după audieri, oamenii legii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe Alex. Și asta pentru că, din câte se pare, cantitatea cu care acesta ar fi fost depistat era destinată consumului personal și nu era deținută în vederea comercializării.

Presa nota, în urmă cu ceva vreme, că Alex Bitman ar fi luat-o pe urmele tatălui său și și-ar fi făcut debutul în muzică. Alex nu ar fi adoptat stilul muzical al tatălui său, ci ar fi ales muzica electronică. La numai 18 ani, pe numele său de scenă Sybroar fi lansat primul său EP omonim, care conține 4 tracuri atent lucrate în ultimul an.