Despre Răzvan Ciobanu s-au spus multe în decursul zilei de luni. El a decedat în noaptea de duminică spre luni, într-un accident de circulație petrecut în județul Constanța. Răzvan Ciobanu nu s-a ferit niciodată să declare care îi este orientarea sa sexuală. El a recunosc public că este homosexual însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale, însă susține că relația lor s-a desfășurat firesc, ca oricare alta.

Fostul său iubit, Marius Lăzărescu, a declarat că cei doi aveau o relație foarte bună și că știa unde s-a aflat creatorul de modă în noaptea de dumincă spre luni.

„În ultima perioadă am vorbit cu el. În ciuda tuturor speculațiilor noi aveam o relație bună. Nu doresc să vorbesc despre relația noastră, nu am vorbit nici când eram împreună. Știu că el a fost aseară la Sunwaves, dar nu știu ce a făcut acolo și cu cine a fost. Eu am fost acasă la părinții mei.”, a declarat Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, conform Cancan.