Cocuța și Bogdan Boantă, celebrii coregrafi care au intrat în inima telespectatorilor prin felul lor amuzant de a rezista oboselii și stresului și-au dorit mult să câștige trofeul și anumite publicații i-au dat deja câștigători.

Cei doi aveau deja un plan bine pus la punct pentru a cheltui marele premiu. Cu banii câștigați de la Antena 1 ei vor să-și deschidă o școală de dans.

„Suntem bucuroşi că ne deschidem şcoală de dans la care vă aşteptăm să dansaţi alături de noi. Suntem tot la muncă pentru că deschidem luni şi avem o parte din trupa COBO care ne ajută cu curăţenia…

Și părinţii mei. Avem foarte mulţi cursanţi aici care aşteaptă să se înscrie. Cred că ne-a întărit mult Asia Express şi uite că nu ne mai oprim din muncă. Ne plictisim foarte tare dacă nu facem muncă fizică, dacă nu alergăm, dacă nu ne căţărăm. Avem tot felul de sporturi extreme pentru că noi facem aici toată munca”, au spus Cocuţa şi Bogdan Boantă, pentru „Acces Direct”.

În finala pentru marele premiu au rămas Ruby cu iubitul ei și Cerebel cu Oase. Pentru a reuși să câștige acești bani, ei au fost nevoiți să supraviețuiască în condiții grele. Uneori au dormit sub cerul liber, alteori în case pe care doar în filme le vezi. Concursul le-a adus concurenților o experiență de suflet, conform spuselor acestora.