Cazul Caracal explodează pur și simplu. Omul de afaceri Remus Rădoi face afirmații extrem de grave despre relația din poliția din Olt și clanurile interlope din acest județ. Erau mână în mână.

Sistemul i-a protejat pe interlopi în absolut toate cazurile. Și descinderile din Caracal erau mai mult regizate. Interlopii erau anunțați dinainte că vor primi vizita poliției.

Remus Rădoi a fost rugat să-i convingă pe martori să depună mărturie deoarece nu aveau încredere în Poliție.”Șeful Poliției Caracal era bănuit că are un dialog permanent cu șefii grupării și din cauza asta ar fi fost absurd ca el să știe că există un dosar de anchetare a acestuia. Ei bine, domnul Dumitru Dumitru îl sună pe Mirea Nicolae și-l înștiințează că există un dosar și că se va purcede la o descindere în câteva zile.

Întâmplător sau nu, află clanul, clanul la momentul ridicării era pregătit, știau că vor fi percheziționați, ba mai mult, chiar și într-o declarație, unul dintre membrii clanului declară în scris că știa că va veni această percheziție.

În felul acesta eu, simțindu-mă în pericol, am făcut mai multe demersuri legale către diverse instituții”, a dezvăluit Remus Rădoi, conform Antena 3.