Una dintre cele mai cunoscute fețe din showbiz-ul autohton, Denise Rifai niciodată nu a oferit foarte multe detalii în ceea ce privește viața sa amoroasă. De aceea, fanii săi se întreabă de mult timp dacă există un bărbat special în viața ei sau dacă își dorește să își întemeieze o familie în viitor. De-a lungul timpului, aceștia au suspectat că ar fi avut legături amoroase cu mai mulți bărbați celebri de la noi din țară, însă jurnalista a negat fiecare zvon.

Care este relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman

Acum ceva timp, în cadrul unui eveniment organizat de Cătălin Botezatu, aceasta a fost surprinsă în compania solistului trupei Hologarf Dan Bittman. Cei doi au stat împreună toată seara, iar lumea a început să se întrebe dacă formează un cuplu. Mai târziu, jurnalista a alimentat și mai mult aceste speculații atunci când a declarat că poartă un inel pe care l-a primit de la Dan Bittman.

„Da, îl am și îl port foarte des chiar”, a declarat aceasta pentru Click!.

Denise Rifai a ținut să clarifice totuși lucrurile și a spus că ea și solistul trupei Holograf sunt doar foarte buni prieteni.

Denise Rifai, o jurnalistă cu multe premii

Denise Rifai este de asemenea una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară. Recent, emisiunea sa de pe postul Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai” a câștigat premiul pentru „Cea mai bună emisiune TV” în cadrul Galei „Radar de media”.

Recent, aceasta a dezvăluit că i-ar plăcea să primească zilnic câte un premiu.

„În fiecare zi mi-ar plăcea să primesc câte un premiu. Da, e un loc plin de distincții (n.r. – acasă). Însă să știi că-s foarte bucuroasă când le primesc pentru că sunt foarte muncite. Și mie niciodată nu mi-au plăcut premiile sau distincțiile doar așa de fason. Și mă onorează foarte tare pentru că știu că sunt primite pe real și sunt muncite și documentate”, a declarat Denise Rifai.

Aceasta a mai spus că se simte flatată atunci când i se spun vorbe frumoase și că își dorește să fie plăcută de cât mai mulți oameni,

„Sunt flatată ori de câte ori aud cuvinte frumoase și mi-aș dori să fie mulți oameni care să mă iubească”, a mai mărturisit jurnalista.