Demisia momentului în România! S-a săturat și a plecat în aplauze: Așa vreau eu. E prea mare mizeria

Este vorba despre dr. Lucian Fodor, șeful Compartimentului de Chirurgie Plastică și Reconstructivă din cadrul Spitalului Județean Cluj. Amintim că acesta este un medic renumit, care a lucrat în Israel și Statele Unite ale Americii.

De asemenea, alături de el a demisionat și medicul chirurg Raluca Sobec. Când a vorbit despre decizia luată, Lucian Fodor a susținut că „e prea mare mizeria”.

Lucian Fodor

„Eu plec pentru că așa vreau eu. Știu ce valoare am și voi lucra pe viitor în mediul privat. Acum, la Spitalul Județean Cluj e prea mare mizeria.

Au adus un medic specialist care face greșeli elementare. Pentru că nu am fost lăsat să lucrez și să organizez secția la nivelul unui spital european am ales să plec”, a declarat Lucian Fodor pentru foaiatransilvana.ro

Atunci când a plecat după ultima de lucru la spital, medicul a fost aplaudat de tot personalul din spital, alături de care a muncit mult timp.

Cine este Lucian Fodor?

Potrivit informațiilor scrise pe propria sa pagină, dr. Lucian Fodor a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca. Acesta a făcut stagii de pregătire în San Francisco şi Baltimore.

A decis să facă specializarea la Universitatea de Medicină „Bruce Rappaport” din Haifa, Israel, respectiv Universitatea „Johns Hopkins” din Baltimore şi Universitatea California din San Francisco. Pregătirea lui a presupus efectuarea a numeroase operaţii complicate folosind tehnici moderne şi tehnologie de ultimă oră.

Are contract cu două spitale din Israel unde anual efectuează operaţii

În anul 2006, când a terminat specializarea, s-a întors în România. Are contract cu două spitale din Israel unde anual efectuează operaţii folosind tehnici moderne.

Dr. Fodor este doctor în ştiinţe medicale, a publicat numeroase articole în reviste de prestigiu din străinătate. Totodată, a participat în mod activ la congrese internaţionale.