Ministrul de interne al PSD le mulțumește protestatarilor din Piața Victoriei. Este o scenă care ar fi fost de neimaginat în urmă cu un an, cu ocazie manifestațiilor originale de 10 august. Iar, dacă totuși s-ar fi întâmplat s-ar fi lăsat cu sancțiuni în interiorul partidului, care pe atunci lupta cu #rezist  și cu ” statul paralel”.

Azi nu mai este deloc așa. Iată ce spune Mihai Fifor, ministrul interimar al internelor.

Mulţumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetăţenilor care astăzi (sâmbătă – n.r.) au participat la proteste într-un mod atât de civilizat şi de paşnic. Aţi sancţionat atât tentativele de instigare la violenţă, cât şi pe cele de politizare a evenimentului, aşa încât am asistat, cu toţii, la un act democratic sănătos şi fără incidente”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

El le mulţumeşte totodată tuturor autorităţilor implicate „pentru mobilizare, pentru atitudinea responsabilă şi profesionalismul de care au dat dovadă”.

„Spuneam zilele trecute că sunt mulţi oameni în MAI care îşi iubesc şi respectă meseria, iar astăzi acest lucru s-a văzut”, susţine Mihai Fifor.