Femeia este dispusă să plece în căutarea fetei sale. Monica Melencu și bunicul Luizei ar putea pleca în Italia, în urma anunțului făcut de Alexandru Cumpănașu.

Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte – nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra.

Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea, a spus Monica Melencu, la News Magazine.

Femeia a precizat că va da la DIICOT clipul video în care ar apărea fata sa.

„O să facem și treaba asta, vă dați seama. Ca să putem să primim un răspuns o să facem și asta”, a spus Monica Melencu.

Avocatul Tonel Pop va face o cerere la DIICOT

„DIICOT-ul a făcut o corespondență cu Italia. A dat și un comunicat. Trebuie să vedem și această pistă. Trebuie să vedem filmulețul neprelucrat. O să trimit o cerere în acest sens la DIICOT. Nu știu cum o să reacționeze. Nu știu de ce domnul Cumpănașu nu pune la dispoziție filmulețul. De ce nu merge la DIICOT cu filmarea.
DIICOT-ul deja este la curent din moment ce a dat un comunicat. Următorul pas este să invetigheze. Ei trebuie să meargă pe fir și să vadă dacă nu cumva este ceva adevărat. Datele arată că aceste informații ar avea un anumit interes. Totuși nu trebuie neglijată această informație”, a spus Tonel Pop, la România TV.