Decizie cruntă pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar în luna iunie

Lovitură pentru Elena Udrea. Încercările repetate ale ANAF de a recupera prejudiciul s-au dovedit a fi dificile și complexe, iar șansele de a recupera banii par să scadă de la an la an.

Recent, ANAF a organizat o licitație pentru terenurile lui Elena Udrea la jumătate din prețul inițial, însă încă nu s-a găsit un cumpărător. Aceasta a fost a treia încercare de vânzare a terenurilor sechestrate, prețul acestora ajungând la un nivel derizoriu pentru proprietăți situate în Sectorul 1 al Bucureștiului.

Într-o mișcare de a recupera prejudiciul, ANAF a programat o nouă licitație pentru data de 6 iunie, încercând să obțină o sumă semnificativă pentru ansamblul de terenuri confiscate de la Elena Udrea. Totuși, procesul rămâne unul dificil, iar rezultatele așteptate întârzie să apară.

Lucian Heiuș, fostul președinte al ANAF, a vorbit despre importanța licitației pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Gala Bute, evidențiind eforturile depuse de instituție în acest sens. El a subliniat că au fost scoase la licitație 6 terenuri și două autoturisme aparținând Elenei Udrea, în vederea recuperării prejudiciului, care este estimat la 3,29 milioane lei.

Cele 6 terenuri, cu o valoare totală semnificativă, reprezintă unul dintre pilonii eforturilor ANAF de a restabili justiția și de a recupera fondurile ilegal sustrase din patrimoniul statului.

„Am scos la licitaţie 6 terenuri, bunuri ale doamnei Elena Udrea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul penal Gala Bute, valoarea acestor terenuri este de 3,29 milioane lei, toate amănuntele legate de această licitaţie le găsiţi pe site-ul ANAF.La fel, sunt scoase şi două autoturisme aparţinând tot debitoarei. Este vorba despre un Fiat 500 de 35.000 lei şi un Mercedes, cred că de 37.971 lei.Mi-aş dori ca cât mai multă lume să meargă pentru a creşte preţul acestor bunuri, ca să putem să ne recuperăm prejudiciul pe care îl avem în acest dosar”, spunea Lucian Heiuş.

O nouă șansă de aducere la lumină a dreptății: Eforturile continuă

Licitația pentru terenurile Elenei Udrea, planificată pentru 6 iunie, reprezintă o nouă oportunitate pentru ANAF de a recupera o parte din prejudiciul provocat de aceasta. Proprietățile confiscate, amplasate în Sectorul 1 al Bucureștiului, au o suprafață totală de aproximativ 5.000 de metri pătrați și au fost puse sub sechestru de către DNA în februarie 2015. Această acțiune reprezintă o continuare a eforturilor depuse de ANAF pentru a restabili justiția și a recupera fondurile care au fost ilegal sustrase din patrimoniul statului.

Procesul de licitație va avea loc la adresa strada Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10 din Sectorul 3 al Capitalei, începând cu ora 14:30. Potențialii cumpărători sunt încurajați să participe la licitație pentru a susține eforturile de recuperare a prejudiciului și de a asigura că dreptatea este restabilită în acest caz. Este important de menționat că toate detaliile legate de această licitație sunt disponibile pe site-ul oficial al ANAF, oferind transparență și accesibilitate publicului larg.