Vlad Pascu nu era cunoscut decât de către unul dintre frați

Avocatul Carmen Stan a subliniat că tinerii nu erau dealeri și nu erau foarte apropiați de Vlad Pascu. Ea a explicat că ei doar au consumat ocazional de droguri de mare risc.

Mai mult, aceștia au contestat decizia de arestare motivând că unul din fraţi este complet nevinovat.

Avocata a mai precizat că cei doi fraţi sunt crescuți doar de mamă, care este şi cadru didactic. Potrivit acesteia, după percheziții, mama băieților ar fi ajuns la spital din cauza emoțiilor. La fel s-au simțit şi cei doi fraţi care au cerut ajutorul medicilor în arest.

Despre relaţia cu Vlad Pascu, avocata a precizat că doar unul dintre fraţi l-ar cunoaște, anunță antena3.ro.

„În urma perchezițiilor, descinderilor, da au fost găsite droguri de risc. La producerea accidentului (de la 2 Mai – n.r.) nu s-au găsit în analizele de sângele respectivului droguri de risc s-a găsit un cocktail de droguri de risc.

Fratele cel mare a recunoscut anumite acte materiale, l-am sfătuit şi eu să dea declarații. Unul dintre fraţi în nici un caz, pentru că trăiește într-o casă cu familia şi altcineva consumă”, a spus apărătorul.

Cei doi frați nu s-au simțit bine

Carmen Stan a declarat că unul dintre frați a început să plângă după percheziții. Potrivit celor spuse de avocată, cei doi frați sunt consumatori ocazionali și este exclus ca ei să îi fi furnizat droguri autorului accidentului de la 2 Mai.

„Sunt băieți serioși. Este exclus ca ei să fi furnizat droguri către Vlad Pascu. Unul din cei doi fraţi l-a văzut întâmplător o dată venind cu acest Duma, iar celalalt frate nu l-a văzut în viaţa lui, a început să plângă. Sunt consumatori ocazionali. Ambii sunt crescuți de către mama, care este cadru didactic, o femeie serioasă.

Părinţii sunt despărtiți. Mama a ajuns la spital după descinderi. Este un om onorabil un om serios. Unul dintre fraţi, Ştefan nu a avut vreo contravenție sau cazier.

Duma Tudor a fost destul de afectat, au început să devină conștienți, au început să plângă, cel puţin fratele nevinovat. A solicitat sprijinul autorităţilor că nu s-au simțit bine pe acolo (în arest – n.r.)”, a spus Carmen Stan.

Avocata a spus că nu se știe proveniența drogurilor, dar este posibil ca Duma Tudor să aibă legătură cu asta. Ea a mai declarat că băieții consumau din cand in cand droguri de mare risc, adica luat canabis.

„De undeva le procurau, dacă existau anumite platforme care nu puteau fi interceptate. Nu cunosc sursa (furnizorul de droguri – n.r.). Ei mi-au spus mie că l-au cunoscut pe acest Duma. Din câte am înţeles eu acest Pascu era foarte bun prieten cu Duma, care l-ar cunoaște pe unul din fraţii Constantin, poreclit Lopată.

Şi el îi mai dădea pentru consum ocazional anumite droguri de risc, adică cannabis. Toţi trei au depus contestație”, a spus avocata fraților Constantin.