Fostul lider al social-democraţilor era îmbrăcat la costum şi-a ras mustaţa, după cum se poate vedea în fotografii, potrivit Antena3.

Miercuri, Tribunalul Bucureşti a luat în discuţie o cerere identică iar apărarea lui Liviu Dragnea a recuzat magistratul de la această instanţă, cerere ce a fost respinsă.

În cererea depusă pe 6 ianuarie la ÎCCJ, avocații lui Dragnea expun motivele pentru care au formulat contestația la executare. “Din Decizia CCR nr. 417 din 3 iulie 2019 rezulta indiscutabil ca sentinta penala prin care contestatorul a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate si pe care acum o executa strict in temeiul acestei sentinte (devenite definitive prin respingerea apelurilor pe latura penala) a fost pronuntata de un complet nelegal constituit, adica de o instanta care nu este prevazuta de lege, cu violarea dreptului la un proces echitabil”, se arată în cererea depusă la Înalta Curte.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În spațiul public au apărut supoziții că Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase după ce tânăra a fost văzută că nu mai purta inelul de 10.000 de euro de la fostul lider PSD.