Primăria Craiova, condusă până nu demult de Lia Olguța Vasilescu, a pregătit un Revelion de lux, pe care a cheltuit nici mai mult, nici mai puțin de 370.548 lei fără TVA. Mihail Genoiu a ales artiști renumiți să cânte pentru cei care vor dori să petreacă noaptea dintre ani în aer liber.

Smiley va pleca cu buzunarele pline de la Craiova pentru că a semnat un contract super profitabil. Pentru fiecare minut petrecut pe scenă a cerut aproape 30 de milioane de lei vechi, mai exact 29.440.000 de lei vechi. În total: 132.480 lei, adică aproape 30.000 de euro pentru 45 de minute.

Primăria din Craiova îl are invitat și pe Adrian Sână. Fostul membru al trupei Akcent a cerut, și a primit, 39.480 de lei pentru cele 45 de minute în care va cântă.

Petrecerea de Anul Nou va începe la ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universității din Craiova. Primul care va urca pe scenă va fi Adrian Sână. El va fi urmat de Smiley, aproape de miezul nopţii, după care va avea loc focul de artificii, anunță stiripesurse.ro.