Gabriela, soția lui Dani Oțil, a născut. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, iar Gabriela a dat viață unui băiețel perfect sănătos.

Gabriela și Dani Oțil au devenit, sâmbătă dimineață, părinți. Tânăra mămică a postat prima fotografie cu bebelușul, de pe patul de spital. „M-am topit… ”, este mesajul care însoțește fotografia.

Dani Oțil și-a a anunțat fanii emisiunii de la Antena 1 că în orice moment își poate strânge bebelușul în brațe. Acesta nu a dorit să spună cu exactitate ziua în care i se va naște copilul, pentru a ține acest eveniment cât mai privat și departe de ochii presei.

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de luni.

Azi, în ediția de vineri a emisiunii, Dani Oțil a făcut o mărturisire surpriză, spunând că luni, 13 septembrie, va lipsi de la emisiune. Nu a spus motivul pentru care va lipsi, dar având în vedere că soția sa trebuie să nască din moment în moment, cel mai probabil lipsa acestuia de la emisiune va avea loc pe fondul acestui eveniment atât de special.

Tot în cadrul emisiunii, prezentatorul a spus și cât l-a costat nunta, dar și când va face botezul fiului său.

”Pe mine m-a costat toată nunta 6.000 de lei. Botezul o sa îl pun după perioada asta de nunți”, a declarat Dani Oțil.