Cea mai proastă veste primită de Dani Oţil în direct. Toată lumea a aflat ceea ce Dani nu ştia. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp în direct la Super Neatza cu Răzvan şi Dani.

Dani Oţil a rămas fără cuvinte

Dani Oţil a rămas fără cuvinte când a fost anunţat că Super Neatza va avea emisiuni în direct până la finalul lunii iulie. „Ne-aţi dat o veste proastă tragică. Voiam să mă duc la pădurile de lângă casă să omor ţânţarii. Eu credeam că luăm vacanţă pe 16 iulie, nu pe 31 iulie. Cum 31 iulie? E prea târziu”, a spus Dani care şi-a permis şi o ironie fină la adresa concurenţei.

„M-au anesteziat cu 31 iulie. Pai si concurenţa cand mai face performanţă? Că tot în august ne intoarcem. Din rugăciunile noastre nu s-a auzit nici măcar o parte. Şi când suntem în vacanţă o să daţi reuări cu noi”, a mai spus Dani.

Ironii pe bandă rulantă la adresa concurenţei

Dani Oţil a fost în vervă maximă în această dimineaţă la Antena 1. Un promo care îi anunţa pe telespectatori că SuperNeatza cu Răzvan şi Dani e lider de audienţă l-a făcut pe Dani să reacţioneze.

„Nu e rău deloc că suntem lideri de audienţă câteodată. E chiar foarte bine, deşi unele cifre spun ceva şi altele altceva. Dacă asta se lasă cu o mărire, e foarte bine. Atâta timp cât nu le scade concurenţilor din salariu pe mine nu mă deranjează. Accept o mărire. Deşi nu ar fi rău nici dacă le-ar scădea unora de la concurenţă”, a mai spus Dani.

Dani i-a luat apărarea Ramonei de la Meteo

Dani i-a luat apărarea şi Ramonei Olaru de la Meteo. „Pentru cei care cred că Ramona citeşte vremea de pe prompter acum nu mai au ce să spună. Ne-a vorbit despre vreme uitându-se la mine. Bine, eu sunt ca un prompter. Să-mi schimbaţi prompterul că eu sunt un om bătrân”, a încheiat Dani.