Dăncilă a mai adăugat că „nu este nimic care să creeze semne de întrebare”.

„Bun, au fost datorii şi înainte, sunt şi acum, au fost şi datorii care au fost preluate, eu cred că se va face o inventariere a datoriilor şi cred că nu este nimic care să creeze semne de întrebare (…). Nu am o evidenţă clară, eu cred şi sunt sigură că există document pentru fiecare cheltuială făcută la partid, nimeni nu şi-ar fi permis să facă o cheltuială care să nu fie dublată de actele justificative”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul şedinţei CExN al PSD, întrebată despre „datoriile mari” înregistrate de PSD.

Întrebată despre decizia unei instanţe din Iaşi care obligă PSD să precizeze suma plătită pentru o deplasare cu elicopterul a sa în judeţul Iaşi,  fostul președinte PSD a declarat că „A fost un drum cu elicopterul, a fost plătit din banii de la partid, eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit bani publici”.

„Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în faţa colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns, dar eu ştiu alte persoane care au folosit bani publici, dar nu au fost sancţionate”, a mai completat ea.

PSD a pierdut, la Iași, procesul pe care i l-a intentat grupul civic Reset, reprezentat de activista Daniela Mitrofan. Reset a dorit să afle de la cine și cu cât a închiriat PSD elicopterul cu care Viorica Dăncilă s-a deplasat într-un turneu în județele Moldovei, în vară.