Viorica Dăncilă a găsit, miercuri, în debutul ședinței Guvernului, să-l atace pe președintele Klaus Iohannis, după ce acesta a contestat la CCR legea bugetului. În opinia premierului, acest gest este unul fără precedent a președintelui și demonstrează că Iohannis nu e interesat de români și România, ci doar de campania electorală. 

”Acest gest fără precedent, de a contesta la CCR bugetul, denotă o lipsă de responsabilitate ce poate afecta România. Demonstrează că nu e interesat nici de creșterea veniturilor, investițiilor, a actului medical, de educație, ci doar de campania electorală. E de neînțeles de ce a blocat creșterea alocațiilor. Când spune adevărul: Sau se teme că vom face prea multe investiții. Nu are niciun fel de suport, în realitate. Singura lui preocupare e campania electorală și atitudinea sa nu are nicio legătură cu interesul României și al românilor.”, a declarat Viorica Dăncilă la ședința de Guvern. 
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va sesiza CCR pe bugetul pe 2019, care este un buget al ruşinii naţionale. În opinia şefului statului, Guvernarea PSD a eşuat. Iohannis a spus că, de fapt, PSD nici nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea. “PSD este incompetent şi incapabil să conducă România”.

Te-ar putea interesa și: