”Aţi vorbit despre OUG. Vreau să vă reamintesc că într-un an guvernul Cioloș a dat 114 OUG. Guvernul Boc a dat 130, Guvernul Dăncilă 114. Există o diferenţă: Guvernul Dăncilă nu a modificat 151 de articole într-o noapte ca guvernul Cioloș. De ce folosiţi dublu standard, spuneţi ce vă convine.

Doamna Ţurcan vorbiţi de ignorarea votului oamenilor. Noi am învăţat din acest vot, nu repetăm greşelile. Dvs ignoraţi votul. Românii au votat în 2016 pentru o majoritate PSD-ALDE. Faceţi diferenţa între votul la parlamentare, europarlamentare şi locale. Am să rog pe cineva să vă explice semnificaţia fiecărui vot. Mai uşor cu ameninţările! Ştiu că vă puteţi da doctoratul în plângeri penale. Veţi face plangere împotriva tuturor celor care nu v-au votat şi nu o vor face pentru că nu inspiraţi încredere (…)

Oamenii nu apreciază ura, jignirlie. Aş fi vrut să veniţi cu argumente. Dacă tot vorbiţi de partide mici, cred că faceţi referire la partidul care v-a promovat, PDL. Aţi devenit mult prea devreme aroganţi şi vă va duce la pierzanie. Ne vom vedea la următoarele alegeri generale şi vom vedea dacă veţi vorbi în acelaşi mod. Nu aveţi un plan de guvernare. Deci cum vreţi să guvernaţi ţara asta?”, a spus premierul.

Premierul i-a raspuns si lui Dan Barna.

”Domnule Barna, pentru interesul dvs chiar sunteţi în stare de orice? Să duci în derizoriu rezultatele preşedinţiei Consiliului Uniunii? (….) Domnule Pașcan faceţi o gravă confuzie. Nu aţi înţeles ce au transmis românii (…) Dacă jigniţi, să nu credeţi că sunteţi mai puternic, nu aveţi argumente.”, a adaugat aceasta.