Viorica Dăncilă a pierdut totul în doar câteva săptămâni. După ce a fost dată afară din Guvern, Dăncilă a pierdut categoric și alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis. Șocul nu s-a terminat. Ca orice candidat PSD care a pierdut la prezidențiale, Dăncilă a fost sacrificată și din fruntea partidului. Marcel Ciolacu i-a luat fața și este noul președinte interimar al social democraților.

Doliu în familia lui Dăncilă

După ce a pierdut pe linie în politică, Dăncilă are ari probleme și în familie. Se pare că a fost un 2019 de coșmar pentru fostul premier. Acum a primit vestea că și-a pierdut mătușa. Nenorocirea a lovit-o din nou pe Viorica Dăncilă!

Singura mătușă din partea mamei Vioricăi Dăncilă a încetat din viață. Femeia nu avea copii, așa că era foarte atașată de Viorica Dăncilă, la care ținea ca la propriul său copil. Mai mult, Dăncilă a găzduit-o pe mătușa ei chiar în apartamentul său, în ultimii ani și avea grijă ca totul să fie bine pentru ea.

Fostul premier al României se va ocupa de toate pregătirile de înmormântare. Va avea grijă ca mătușa ei să fie condusă pe ultimul drum cu toate tradițiile și obiceiurile locului. Femeia a murit mândră de nepoata sa, pe care a văzut-o intrând în cărțile de istorie, după ce a devenit primul premier femeie al României, conform fanatik.ro.