Deputatul USR Cristian Seidler a comentat, pe pagina sa de Facebook, poziţia de astăzi a premierului Viorica Dăncilă, care spunea că îi acordăm, în continuare, susţinere necondiţionată Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Seidler spune că prim-ministrul României este o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă, care nu înţelege că nu toţi europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei. “De vină sunt mereu alții. Mă mir că nu l-a amintit pe Soros”, remarcă ironic deputatul USR. “Moțiunea de cenzură devine un act de igienă. Cine nu o votează, vrea cu tot dinadinsul ca țară să rămână repetentă și să refacă anul. Pardon, anii. Prea mulți ani”, mai spune acesta.

“Iată o doamnă neconflictuală dar total iresponsabilă. Atât de neconflictuală încât nu înțelege cum se face că nu toți europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei pe care alții prieteni comuni au salvat-o de la urmărirea penală. Și insistă în iresponsabilitatea ei. De vină sunt mereu alții. Mă mir că nu l-a amintit pe Soros.

Mi-e jenă ca o asemenea gașcă de impostori au ajuns să ne conducă țara. E ca atunci cand niște adolescenți analfabeți ar avea pretenția ca au absolvit Colegiul Sf. Sava. Și de vină pentru prostia lor ar fi cei din lotul național de olimpici la informatică.

Moțiunea de cenzură devine un act de igienă. Cine nu o votează, vrea cu tot dinadinsul ca țară să rămână repetentă și să refacă anul. Pardon, anii. Prea mulți ani.

Noi, cei din USR PLUS, nu suntem perfecți dar suntem de 100 de ori mai pregătiți să guvernăm localități, județe și toată țara decât gașca asta de impostori.”, a scris Cristian Seidler pe pagina sa de Facebook.