Dan Bitman, una dintre cele mai de seamă vedete din România, este recunoscut pentru interpretările sale muzicale, de-a lungul anilor. Cântărețul va împlini, în luna martie, 58 de ani, și, cu toate că se află la vârsta în care ar fi trebuit să fie deja căsătorit, acesta s-a declarat, mai tot timpul, împotriva căsătoriei. Așa se face că, după aproape 20 de ani de relație cu Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai săi, artistul nu a luat-o de soție.

De asemenea, prin spațiul public, s-a zvonit și că Dan Bitman, solistul trupei Holograf, ar fi fost implicat sentimental cu Tania Budi, Sorana (ex-ASIA), Mihaela Rădulescu sau Alina Chivulescu. Însă, femeia care i-a fost alături timp de două decenii nu a vrut să comenteze situația.

În prezent, se speculează că artistul ar avea o relație secretă cu frumoasa Monica Odagiu și că a “divorțat” de Liliana, textieră și compozitoare. Nefiind prima oară când se insinuează o legătură amoroasă între cei doi, se pare că tânăra i-ar fi sucit mințile cântărețului. Bitman și Monica au fost văzuți, potrivit cancan.ro, în jurul orei 23.30, într-un local din Capitală, alături de membrii trupei. Câteva ore mai târziu, pe la 02:10, amorezații rămân singuri la masă, iar ulterior decid să cheme un Uber și să plece împreună.

Cine este Monica Odagiu?

Monica Odagiu este din Brăila și de asemenea, cântăreață. Încă din 2012, s-a tot speculat că ar exista ceva între ea și Bitman. În urmă cu câtiva ani, Bitman i-a compus o melodie Monicăi, pe care au și cântat-o în duet – ”Stau cu picioarele în apă rece”. Cei doi au fost văzuți împreună, în repetate rânduri.