Surpriză este atunci când imediat sub podium, pe locul al patrulea este clasat un producător precum Dacia. Topul, realizat de revista AutoInfos și Consiliul național al breslelor din industria auto, măsoară nivelul de satisfacție al concesionarilor și a fost realizat pe un eșantion de peste 1.000 de dealeri.
Fie că ne vine să credem sau nu, Dacia se află pe locul al patrulea într-un top realizat în Franța, care privește calitatea automobilelor și care a luat în considerare criterii precum calitatea mașinilor livrate (aici sunt învingători cei de la Skoda), modul în care este tratată garanția mașinii (câștigători Honda și Toyota), disponibilitatea pieselor de schimb (Dacia câștigă această categorie alături de Volvo, Toyota și Opel), sau rețeaua de concesionari (unde Dacia câștigă din nou alături de BMW și Peugeot).
Conform studiului, Dacia a reușit să devanseze mărci precum Audi (locul 10), Mercedes (16), Volvo (15), Volkswagen (8), sau chiar Renault, marca principală a producătorului care deține Dacia.

Citește și Niciun Duster nu a intrat în service până acumCitește și Succesul Daciei ar putea pune probleme nemţilor de la Volkswagen SURSA: La Tribune