Dacia Duster 3 a fost surprinsă la probe camuflată. Autoturismul a atras atenția imediat. Mulți se întreabă cum arată noul model care va fi lansat în curând. Cert este că cei de la Dacia au făcut o schimbare cu adevărat neașteptată.

Noua Dacia Duster 3 a fost surprinsă în trafic, camuflată. Mașina era în probe. Acest lucru confirmă faptul că, în curând, cei interesați o vor putea și achiziționa.

Din primele imagini se poate observa un design ceva mai pătrățos față de cel de până acum. În plus, se poate spune că Dacia Bigster a fost o inspirație și pentru Duster 3.

Dacia Duster, capabilități off-road cu mult mai bune

Oficialii Renault au spus că noul model va avea și capabilități off-road cu mult mai bune. În plus, interiorul va fi mult mai generos decât actuala generație.

În ceea ce privește utilitatea mașinii, de această dată, cei de la Dacia insistă ca mașina să fie folosită pentru escapade în natură.

Când va ajunge mașina la vânzare

Cehii de la rnews.cz spun că acest model este unul de-a dreptul revoluționar. Este vorba în primul rând despre caroserie. Apoi, urmează partea de dedicată pentru dotări.

Astfel, noua Dacia Duster 3 va avea o gradă la sol mult mai mare. De asemenea, ampatamentul va fi mai mare decât la Dacia Sandero. În acest moment, nu este clar când va ajunge mașină la vânzare. Cu toate acestea, anul 2024 o să fie momentul în care ea va putea fi achiziționată.

Detalii legate de motorizare

De asemenea, încă nu se cunosc detalii concrete legate de motorizare. Portalul rnews.cz a susținut că este posibil ca propulsia să fie cu GPL. De asemenea, nu sunt excluse nici alte modificări surpriză pregătite de cei de la Dacia.

Sursa citată a arătat că nu se știu prea multe încă despre Dacia Duster 3. Ceea ce se poate spune cu certitudine este că propulsia cu GPL va rămâne în ofertă. Noul Duster va primi platforma hibridă E-Tech.

„Nu știm încă dacă va fi o nouă generație cu un nou 1.8 SCe sau versiunea actuală cu un 1.6 SCe”, a spus sursa citată.

Un lucru cert ar fi prezența unui motor 1.2 TCe.

„Cel cu trei cilindri complet nou cu un hibrid de 48V, care ar trebui să primească și GPL-ul menționat”, a mai arătat sursa menționată.

Dacia Duster 3
Dacia Duster 3/ SURSA FOTO: Fanatik