Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, în urmă cu două săptămâni, Nelson Mondialu a vorbit despre problemele din familia Clejanilor. Potrivit acestuia, cuplul a trecut prin mai multe situații dificile în timpul căsniciei, dar au reușit să rămână împreună.

Totodată, acesta mai menționa că ultima întâmplare din familia celor doi a fost atunci când Viorica de la Clejani l-ar fi înșelat pe Ioniță de la Clejani cu un toboșar, cuplul fiind la un pas de divorț.

La scurt timp după ce informația a apărut în spațiul publicat, fanii celor doi așteptau o reacție, iar în final, Viorica de la Clejani apărut în final pe rețelele de socializare.

Aceasta a postat un clip video pe pagina personală de Instagram, în care apare alături de Dan Bittman. Cei doi artiști apar la o petrecere în care cântă împreună, lucru care trezește și mai multe controverse în rândul fanilor.

Cum a fost cerută în căsătorie Viorica de la Clejani 

Amintim faptul că în 2020, Viorica și Ioniță de la Clejani au sărbătorit “Nunta de argint”. Cu această ocazie, cunoscuta cântăreața a povestit cum a fost cerută în căsătorie de actualul partener de viață, care este cu trei ani mare decât ea.

Acesta povestea că cei doi s-au cunoscut de mult, însă niciodată nu au avut curajul să își vorbească. Mătușa ei i-ar fi făcut cunoștinț cu Ioniță de la Clejani, iar după ce au ieșit împreună, au rămas împreună.

Totodată, aceasta a mai adăugat că a fost cerută în căsătorie la scurt timp.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde.

Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis: «Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești». De aici, vă daţi seama ce am făcut”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Viorica de la Clejani.