Gabriela Cristea face dezvăluiri fără precedent. Prezentatoarea TV și-a înșelat partenerul

Gabriela Cristea a avut mai multe relații de-a lungul timpului, cea mai cunoscută fiind cea cu omul de afaceri Marcel Toader cu care s-a și căsătorit la un moment dat. Cei doi au divorțat însă după cinci ani de căsnicie și nu au lipsit scandalurile aprinse.

Acum, aceasta este căsătorită cu Tavi Clonda, cu care are o relație extrem de frumoasă. Împreună au două fetițe minunate.

Recent, însă,  vedeta a scos la iveală un secret pe care doar ea îl știa. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii pe care o prezintă, atunci când discuta cu concurenții despre înșelat.

Gabriela Cristea a spus că și ea și-a înșelat unul dintre partenerii de viață, precizând, totodată, că i s-a părut foarte grea perioada aceea.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dezvăluiri din căsnicie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul din România. Pe lângă minunata poveste de dragoste pe care o trăiesc, cei doi au fost binecuvântați și cu două fetițe minunate, Victoria și Iris.

Cu toate acestea, în cadrul unei emisiuni televizate, Tavi Clonda a declarat că, la fel ca în orice căsnicie, și ei au suișuri și coborâșuri. Acesta a povestit că în ultima perioadă lucrurile nu au fost atât de bune pe cât ar trebui, precizând că a fost supărat pe partenera lui de viață chiar înainte de ziua sa.

Artistul a mai povestit că a trecut repede peste ceea ce l-a deranjat datorită Gabrielei Cristea care l-a emoționat cu niște fotografii în care apăreau cele două fiice ale sale. Mai mult decât atât, partenera sa de viață a fost și complice la o surpriză pregătită cu ocazia zilei sale de naștere.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi Clonda.