Salman Khan a recunoscut că şi-a înșelat iubita chiar înainte de nuntă. Actorul indian a avut o relație timp de 10 ani cu Sangeeta Bijlani. Cei doi au fost la un pas de nuntă, însă totul s-a terminat după ce Salman Khan a înşelat-o.

Sangeeta Bijlani a declarat că niciodată nu va dispărea iubirea dintre ei, acesta fiind secretul prietenei pe care o are și în prezent cu cel care i-a fost infidel.

„Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”, a declarat fosta actriţă, relatează The Indian Express.

Salman Khan a recunoscut că a fost infidel

„A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite! Am fost prins. Sunt prost!”.

Iulia Vântur a dezvăluit adevărul despre relația cu Salman Khan. Iulia Vântur a revenit recent în România pentru a fi gazda unui eveniment la Opera Română, ocazie cu care a dezvăluit adevărul despre relația ei cu celebrul actor indian. Iulia Vântur nu vrea deocamdată să se întoarcă definitiv în România deoarece se axează pe proiectele pe care le are în India.

„Mi s-a oferit un proiect cinematografic alături de Salman Khan, dar ideea e că nu vreau, poate nu-mi doresc să jucăm împreună. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a spus Iulia Vântur.