Cunoscuta prezentatoare TV Gabriela Cristea este, în prezent, o soţie fericită şi o mamă împlinită. Are două fetiţe minunate şi un soţ în persoana solistului Tavi Clonda.

Ce detalii din trecutul ei le-ar vrea însă Gabriela Cristea uitate?

Cu mult înainte să se îndrăgostească de Tavi Clonda, se pare că vedeta TV ar fi avut o scurtă relaţia cu un alt Tavi, tot un cântăreţ. Este vorba despre solistul trupei Talisman, Tavi Colen.

În 1999, înainte să pozeze pentru revista Playboy, tânăra Gabriela Cristea, ce avea pe atunci doar 25 de ani, se pare că ar fi avut o idilă cu Tavi Colen. Cei doi ar fi fost văzuţi inclusiv prin centrul Capitalei, plimbându-se braţ la braţ.

Trupa Talisman: Tavi Colen (stânga) şi Alin Oprea (dreapta)

Se pare că povestea lor de dragoste a fost mai scurtă decât o ploaie de vară, relata Antena 3 cu ceva ani în urmă. În 2004, Gabriela Cristea petrecea clipe de neuitat alături de grecul Dimitris Pelopones.

Niciunul dintre aceştia nu a fost însă cel ales, dovadă că acum Gabriela Cristea este mai fericită ca niciodată alături de Tavi Clonda şi de cele două fetiţe pe care le au împreună.

Gabriela Cristea: Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot

Recent, vedeta TV povestea că şi-ar mai dori şi un al treilea copil, însă totul va rămâne, cel mai probabil, doar la stadiul de vis.

“Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță.

A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot.  Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, spunea Gabriela Cristea într-un dialog cu actriţa Cristian Cioran, pe atunci însărcinată în 4 luni.

Sursă foto: Instagram