Detalii de ultimă oră despre perioada grea prin care trece Iulia Vântur!

De peste trei luni de zile, fosta prezentatoare TV stă departe de India şi de iubitul său, celebrul actor Salman Khan. Ea s-a aflat în România, unde a fost nevoită să petreacă mai mult timp pentru a-şi rezolva anumite probleme administrative.

Se mai întoarce Iulia în India? A recunoscut totul în faţa fanilor de pe Instagram

Pe lângă aceste probleme pe care le-a avut de rezolvat în România, Iulia Vântur și-a vizitat şi părinții, s-a revăzut cu prietenii și a plecat în vacanțe prin țară și în străinătate în toată această perioadă, relatează fanatik.ro.

Acum, după mai bine de trei luni petrecute în România, vedeta plănuieşte să se întoarcă în India şi să fie din nou alături de iubitul său. Fosta prezentatoare de la “Dansez pentru tine” a organizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe contul său de Instagram.

Fanii au fost curioşi să afle, cu această ocazie, când se întoarce frumoasa vedetă în India.

Din păcate, Iulia Vântur a recunoscut că mai are ceva treburi de rezolvat în România, iar revederea cu Salman Khan trebuie să mai aştepte cel puţin o lună.

“Când te întorci în India? Ai spus că se va întâmpla curând, dar…”, a dorit să ştie un fan de pe Instagram.

“A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India”, a fost răspunsul dat de Iulia Vântur.

Iulia Vântur
Sursa foto: Instagram

Probleme în paradis pentru Iulia Vântur şi Salman Khan?

Au fost unele voci care au vorbit chiar despre o despărţire între Iulia Vântur şi actorul indian, însă românca a infirmat recent zvonurile de acest fel.

“De câteva luni ne făceam planuri să ne vedem, însă de fiecare dată mai apărea o restricție. Acum însă a fost momentul perfect. Am ajuns acasă în seara de Înviere, cum nu se putea mai bine.

Îmi era dor să petrec Paștele acasă, cu familia. Pentru mine este foarte specială noaptea în care mergem la biserică și luăm lumină. Mă bucur mult că am reușit să fiu aici de Paște.

Până când îmi pun la punct tot ce mi-am planificat, am ceva treburi administrative de rezolvat”, spunea Iulia Vântur, într-un interviu acordat Click în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram