Fiul lui Sile cămătaru, Albert Balint a fost adus în ţară. El se afla pe lista Most Wanted a Poliţiei Române. Totul s-a întâmplat vineri seară. Acesta a fost găsit în Germania. Pe numele lui era emis mandat de arestare din septembrie 2020. Fiul lui Sile Cămătaru era căutat pentru infracţiuni rutiere.

”Astăzi, 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 32 de ani, din Bucuresti, pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că inculpatul a fost preluat de poliţişti. E vorba de cei din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale.

Persoana vizată este Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Balint a fost depistat în ianuarie 2021, în urma colaborării dintre autorităţile judiciare române şi germane.

Fiul lui Sile Cămătaru, probleme mari cu legea

Potrivit anchetatorilor, el ar fi fost prins la volan fără permis de conducere, sub influența drogurilor. El ar fi refuzat să îi fie prelevate probe biologice.

Albert Balint a fost depistat în Germania luna trecută. S-a întâmplat în urma colaborării dintre oamenii legii de la noi și cei de acolo.

Băiatul cunoscutului interlop are un trecut tumultuos. În 2019 a înjunghiat o persoană la intrarea într-un club, dar a fost implicat şi într-un dosar de trafic de droguri. În decembrie 2019, Albert Balint a fost oprit în Capitală după o urmărire în care oamenii legii au tras multe focuri de armă. Conducea o mașină cu numere de înmatriculare din străinătate și nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră.

Era căutat, fiindcă înjunghiase un tânăr în fața unei discoteci de la Timișoara. A fost eliberat însă după numai câteva ore. Asta pentru că victima lui și-a retras plângerea. Autoritățile suspectau atunci că este posibil ca victima să fi fost amenințată sau plătită ca să determine oprirea anchetei.

La câteva zile de la acest incident din București, Bebe Cămătaru a fost reținut din nou. De data aceasta de poliţiştii din Olt, în localitatea Găneasa. Conducea fără permis și consumase droguri. Se întâmpla în ultimele zile ale anului 2019. Bebe Cămătaru a fost arestat preventiv. Ulterior, a contestat măsura arestului preventiv, iar Tribunalul Olt a decis să fie judecat în libertate.