A doua ediție a reality-show-ului „Asia Express” încă n-a intrat pe post, la Antena 1, însă Libertatea a dezvăluit pe surse câștigătorii. În acest fel, elementul surpriză al emisiunii de mare succes, prin care publicul este ținut în priză, nu mai există.

Conform unor “surse apropiate” echipelor de vedete, citate de Libertatea, în marea finală au ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, dar și coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. Premiul de 30.000 de euro ar fi fost adjudecat de coregrafi.

Bogdan Boantă și Cocuța ar fi ajuns primii la linia de sosire. Cei doi au devenit cunoscuți datorită show-ului „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde Cocuța era coregraf, iar Bogdan a fost întâi concurent, apoi coregraf și dansator.

Conform surselor Libertatea, lupta cea mare din finală s-a dat între cuplul de coregrafi și perechea formată din cântăreața Ruby și iubitul ei.

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța, completată de colegul și prietenul ei. „Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla în Sri Lanka.