Cozmin Gușă a făcut un anunț cutremurător. El a spus că renunță la la coordonarea editorială a Realitatea și că va rămăne doar acționar. Detaliile au fost oferite într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Coordonarea editorială va fi asigurată de Mădălina Dulamă (care este EOD), Carmen Tudor (EOD) și Edward Pastia (ca director executiv).

Pasul făcut de Gușă vine după ce liderul PSD, Gabriela Firea, a anunțat că jurnalistul a reintrat, ca membru, în rândurile partidului condus în acest moment de Marcel Ciolacu.

Cu ce se va ocupa

Întrebat ce va face de acum înainte, Gușă a spus că, printre altele, “consultanță pentru alegerile locale și parlamentare din 2020”.

“Am o listă lungă, de câteva zeci de primari și președinți de Consiliile Județene, din PSD, bineînțeles, care îmi solicită sprijinul la locale”, a mai spus Cozmin Gușă.

El a susținut că nu le va oferi acestora sprijin și ca expunere pe Realitatea.

Cozmin Gușă a revenit în PSD în luna octombrie, pentru ca după săptămăni să fie dat afară din partid. Ieri, Gabriela Fireaa anunțat revenirea acționarului Realitatea TV ca membru în această organizație.