Emma Zeicescu realizatoare a emisiunii Ca-n viață, și  Emanuela Schweninger, jurnalistă specializată pe sănătate, cea care a fost numită de Doina Gradea, șefa TVRcap de porc”, pentru că a insistat cu întrebări pentru Gabriela Firea, vor mai lucra până la finalul anului 2019.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ultima ediție a emisiunii „Ca-n viață”, prezentată de Emma Zeicescu, va fi difuzată pe 20 decembrie.

De asemenea, sursele citate mai spun că Emma Zeicescu se va alătura echipei Gandul.info, publicație achiziționată recent de omul de afaceri Radu Budeanu, de la Adrian Sârbu, în timp ce Emanuela Schweninger se va alătura echipei Observator, la Antena 1.

Până la ora publicării acestei știri, Emma Zeicescu nu a putut fi contactată.

Cine este Emma Zeicescu

Emma Zeicescu are o experiență de aproape 20 de ani în media. Ea a lucrat la posturi precum Național TV, Digi24 și Realitatea TV.

Emma Zeicescu s-a alăturat TVR în septembrie 2016, cu emisiunea „Perfect Imperfect”, pe care inițial a realizat-o de luni până vineri, de la 18.30.

Anul trecut, în 2018, Emma Zeicescu a făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce ea și jurnalistul Claudiu Popa au fost urmăriți penal pentru deținere de droguri de risc, după ce au fost prinși la festivalul Summer Well, cu două țigări de canabis. DIICOT a decis clasarea cauzei.

Anul acesta Emma Zeicescu a adus o nouă emisiune pe post „Ca-n viață”.