Cutremur în lumea sportului după ce fostul mare fundaș Nae Ungureanu, în vârstă de 64 de ani a suferit un accident vascular cerebral. În prezent fostul sportiv este internat în acest moment la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, starea sa fiind stabilă.

Potrivit ultimelor informații, cauza problemelor medicale ale acestuia ar fi stresul și temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile, informează Fanatik.

O reacție în acest sens a veni din partea lui Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al lui Dinamo și al Craiovei. Acesta susține că în prezent fostul fundaș se simte ”binișor” fiind în stare stabilă, accidentul fiind unul mai ușor.

Totodată, el a mai adăugat că are încredere că Nae Ungureanu își va reveni după această perioadă.

„Eu am fost plecat din țară, dar am ajuns și m-am interesat de Nae. Din ce știu, el se simte binișor, e stabil. Este bine, poate să și vorbească puțin. A fost un accident mai ușor. Sper să fie bine. A fost un accident vascular, dar avem încredere că se va face bine. Mă bucur că nu a fost atât de grav. Sunt și căldurile astea”, a spus Cămătaru, conform sursei citate.

”Ăsta e un mare necaz”

Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova a declarat la rândul său că fostul fundaș este în prezent sub observația iar situaia putea fi mult mai periculoasă,.

„Este încă sub observaţie, să vadă dacă nu e vreo recidivă, pentru că ar fi mult mai periculos. Astăzi intră la un tomograf. Are nişte dificultăţi de a vorbi, dar n-are nicio pareză. Este recuperabil. Ţinem legătura cu doctorii. Ăsta e un mare necaz”, a declarat și Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova, la PRO X.

Amintim faptul că Nae Ungureanu este unul dintre cei mai mari jucători din istoria Universității Craiova. El a participat cu „tricolorii” la Campionatul European din 1984.

Totodată, în sezoanele 1979-1980 și 1980-1981, acesta a câștigat două titluri cu gruparea din Bănie. De asemenea, cu Steaua a cucerit campionatul în sezoanele 1987-1988 și 1988-1989. Cu bucureștenii a mai ajuns în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989.