CUMPANA 1993 și-a început activitatea în urmă cu 25 de ani când Florin Dănilă a fondat prima companie din România care punea la dispoziția consumatorilor serviciul de livrare a apei de izvor in recipiente de 19 L pentru watercooler, serviciul dedicat inițial segmentului B2B, iar începând cu 2008 acest serviciu a devenit disponibil și pentru segmentul Home prin introducerea recipientelor de 11L.

Dacă initial compania a debutat răspunzând unei nevoie des întâlnite in segmentul B2B și anume asigurarea de apă din surse sigure angajaților la locul de muncă, ne-am extins ulterior activitatea și în segmentul consumatorului casnic, deoarece considerăm că este natural să poți bea apă din surse sigure atât la birou, cât și acasă.

 

Succesul timpuriu al companiei în zona business a indicat o nevoie crescută din partea consumatorilor români pentru o apă naturală și pură din punct de vedere microbiologic și de aceea am dezvoltat produse și servicii complementare precum: CUMPANA ACASA, Sistemul AQADUCT prin care punem la dispoziția consumatorilor purificatoare performante de apă, conectate la rețeaua publică de apă; Apa CUMPANA 5L; Sticla tritan 0,5 L pentru transportul lichidelor; service pentru watercooler; serviciul de Igienizare si cel de Total Clean pentru watercoolere.

Recent compania a înființat divizia CUMPANA Coffee, divizie dedicată unor branduri de renume precum: illy, Lavazza, VERGNANO Caffe. Prin divizia CUMPANA Coffee ne-am propus să le oferim consumatorilor noștri experiența unui espresso autentic prin produse și servicii inovatoare.

Îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor noastre reflectă angajamentul nostru permanent în a furniza produse și servicii de calitate pentru un stil de viață sănătos.

Succesul și longevitatea se datorează, în parte, produselor noastre și responsabilității cu care răspundem partenerilor noștri.

Am parcurs un drum lung de la începerea activității în 1993 și suntem foarte entuziasmați de viitorul nostru, deoarece compania continuă să prospere în aceste perioade economice dificile datorită atât clienților CUMPANA, cu care am stabilit parteneriate bazate pe încredere, cât membrilor companiei ce prin dedicarea și energia de care dau dovadă zi de zi au făcut aceasta aniversare posibilă. 

Le mulțumim tuturor colaboratorilor pentru că ne-au acordat încrederea lor și pentru că au fost alături în reușitele comune în acești 25 de ani de activitate.