Previziuni despre prosperitate

O întrebare la care, probabil, nici cea mai versată urmaşă a mamei Omida nu poate să ghicească răspunsul. Cu toate acestea, noi vom încerca să vă oferim o imagine. Previziuni, date statistice, analize asupra impactului pe care integrarea în Uniunea Europeană l-a avut pentru ţări ca Irlanda sau Portugalia – toate ne ajută să ne facem o părere. Oricine poate să spună că, peste câţiva ani, românii vor trăi mai bine, iar România va arăta altfel. Şi, cu siguranţă, nu se va înşela. Însă, ceea ce vom încerca noi să aflăm este ce înseamnă acest „mai bine“ şi cum va arăta, în realitate, România peste 10 ani. Vedeţi sâmbătă, la „Culisele economiei“, oameni optimişti, oameni care cred în ideea de Uniune Europeană, oameni care garantează că românilor le va merge din plin.

Brokeri de credite

Vrei un credit dar nu ai timp să cauţi cea mai bună ofertă? Acum ai o soluţie – brokerii de credite. Aceştia vor găsi banca ideală dispusă să-ţi acorde împrumutul dorit. Interesant este faptul că pe tine s-ar putea să nu te coste nimic şi, mai mult, ai putea obţine dobânzi şi comisioane mai mici decât te-ai aşteptat. Nu este astfel de mirare că piaţa de brokeraj de credite este în creştere. Vedeţi la „Fabrica de bani“ cum se poate începe o afacere în domeniu şi de ce resurse ar trebui să dispuneţi.

Cele mai bune investiţii în 2007

În România, banii fac pui mai mulţi decât în orice ţară europeană. Este o realitate de care şi-au dat seama mai întâi străinii. Au venit din diverse colţuri ale lumii cu câţiva dolari în buzunar, iar acum sunt milionari. Apoi, şi-au dat seama câţiva români. Privatizări controversate şi tot felul afaceri cu statul au îmbogăţit mii de băieţi isteţi. Dar nu! Nu ar fi corect să spunem că banii se fac doar din afaceri necurate. Economia românească este în creştere, iar oricine investeşte deştept se poate aştepta la profituri importante. La „Expert“, aflaţi care sunt domeniile ce vor aduce cei mai mulţi bani în 2007.