E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 propune o experienţă de utilizare diferită datorită ecranului cu tehnologie IPS, de 9.7 inch, care oferă imagini bogate în detalii indiferent de unghiul din care este privit ecranul şi care recunoaşte până la 10 atingeri simultane. Tableta este echipată cu microprocesorul Dual Core Rockchip la 1,5 GHz şi cu procesorul grafic MALI Quad Core ce oferă o experienţă vizuală unică şi care transformă tableta într-o adevărată consolă de jocuri portabilă.

“Spre deosebire de modelele concurenţei, cu ecran de 9,7 inch, tableta noastră este mai scumpă cu 100 de lei deoarece beneficiază de un procesor mult mai performant şi de o baterie cu o autonomie mai mare”, potrivit lui Alexandru Drăgoiu, fondator E-Boda.

Tableta are o memorie internă de 8 GB, completată cu încă 8 GB care vin pe un card microSD. Cu Supreme IPS Dual Core conectarea la internet se poate face fie prin wireless-ul 802.11 b/g/n, fie prin conectare 3G, cu ajutorul adaptorului 3G USB (opțional). Astfel, navigarea pe Internet, comunicarea şi accesul la reţelele de socializare sunt mai rapide ca oricând.

Supreme IPS Dual Core are carcasă de aluminiu, două camere video (web și 2 MP), o greutate de 600g şi autonomie de 6 ore, fiind echipată cu o baterie de 8000 mA.
“Autonomia garantată de noi este de 6 ore însă aceasta poate depăşi şi zece ore în funcţie de regimul de utilizare”, explică Drăgoiu.

E-Boda Supreme X80, cea mai ieftină tabletă de 8 inch

E-Boda Supreme X80 este dotată cu micoprocesor dual core Amlogic la 1,5 GHz Dual Core şi cu procesorul grafic MALI Quad Core. Tableta are ecran HD de 8 inch, cu o rezoluţie de 1024×768 şi recunoaşte până la cinci atingeri simultane.  

Supreme X80 are o memorie de 16 GB, cei 8 GB interni fiind completaţi cu încă 8 GB care vin pe un card microSD. Şi Supreme X80 Dual Core se poate conecta la internet prin wireless-ul 802.11 b/g/n sau prin conectare 3G, cu ajutorul adaptorului 3G USB (opțional).

Tableta are carcasă de aluminiu, două camere video (web și  2 MP), o greutate de 430g şi autonomie a bateriei de 5 ore.  “Pe piaţă mai există o tabletă de 8 inch, dar a noastră este cea mai frumoasă şi cea mai accesibilă fiind cu 100 de lei mai ieftină”, declară fondatorul E-Boda.

E-Boda îşi propune să vândă 6.000 de tablete din noua gamă şi estimează că, până la sfârşitul anului, vor fi vândute aproximativ 20.000 de unităţi din toate modelele.

Tableta E-Boda Supreme IPS Dual Core este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro și în reţelele de magazine specializate, la preţul recomandat de 1099,9 lei, iar Supreme X80 Dual Core la preţul recomandat de 699,9 lei.