Automobilul a fost vândut pentru o sumă de aproximativ şase ori mai mare decât preţul recomandat (135.700 de dolari), iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca modelul să fie disponibil în showroomurile din SUA.

În plus, BMW i8 Concours d’Elegance Edition este complet diferit de orice alt BMW i8 din lume. Încasările din vânzarea realizată de Gooding & Company, casa oficială de licitaţii a Pebble Beach Concours d’Elegance, vor fi direcţionate către Pebble Beach Company Foundation, care strânge fonduri pentru tinerii din Monterey County şi care acordă burse ce acoperă artele, sportul, ştiinţele mediului, organizaţiile educaţionale şi programele comunitare.

BMW i8 Concours d’Elegance Edition dispune de culoare BMW Individual Frozen Grey metalizat pentru exterior, tapiţerie cu piele de culoare Dalbergia Brown, care a fost argăsită cu coloranţi derivaţi din extracte de plante şi care este accentuată cu cusături de culoare BMW i Blue. Alte accente decorative în aceeaşi nuanţă BMW i Blue sunt centurile de siguranţă. Alte marcaje care fac acest model să fie un unicat sunt cuvintele "Concours d’Elegance Edition" i8, care au fost gravate cu laser în interior, şi "BMW i8", care sunt brodate pe tetierele faţă.