Mai mult, eMAG.ro a reușit să vândă într-un timp record nu mai puțin de 75 de mașini, dintre care un BMW i8, precum și peste 1,5 kilograme de aur.

Până la ora 9 dimineața, emag.ro avea deja vânzări de peste 200 de milioane de lei și aproape 3 milioane de vizite pe site.

Orașul din care s-au făcut cele mai multe comenzi pe eMAG.ro de Black Friday este, până acum, Cluj Napoca.

Mai mult de jumătate dintre români plănuiesc să cumpere cel puţin un produs în weekend-ul reducerilor, Black Friday, iar oferta comercianţilor merge de la vacanţe la un euro până la oferte bancare care includ comisioane zero pentru retrageri de bani oriunde în lume.

Febra reducerilor este temperată, însă, de şeful autorităţii de concurenţă, Bogdan Chiriţoiu, care a recomandat comercianţilor „să-şi facă ordine în casă” dacă nu vor să îşi piardă clienţii, atunci când a fost întrebat dacă Black Friday este o campanie folosită de comercianţi pentru a păcăli consumatorii.

Chiriţoiu a anunţat, în context, că autorităţile lucrează la o nouă legislaţie în sectorul comerţului, care ar urma să regleze şi problemele legate de perioadele de promoţii.