Seria K a atins standardul mondial Energy Efficient Ratio, datorită reducerii consumului de energie cu până la 80% prin intermediul tehnologiei avansate Samsung Double Saving.

Tehnologia Smart Inverter le permite utilizatorilor să economisească energie, indiferent dacă sistemul este pornit sau oprit. Atunci când aparatul este în uz, tehnologia Smart Inverter menține temperatura constantă, fără oprirea și pornirea continuă a compresorului, ceea ce contribuie la reducerea cantității de energie irosite.

Atunci când aparatul este oprit, tabloul de comandă optimizat folosește cantități mici de energie și economisește cu 90% mai multă energie decât sistemele convenționale de aer condiționat. În plus, seria K nu este doar un sistem de răcire, ci și unul de incălzire. Odată ce a fost setată o valoare de temperatură, aparatul selectează automat funcția de răcire sau de încălzire pentru a menține temperatura selectată.

Seria K include sistemul Samsung îmbunătățit de purificare, numit Double Cleaning, care purifică aerul în două etape. Întâi, filtrul Full High Density oferă o capacitate de filtrare îmbunătățită prin eliminarea particulelor microscopice de praf și prin purificarea aerului murdar, colectarea prafului atingînd o valoare de până la 90%.

Apoi, sistemul avansat de ioni S-Plasma completează procesul de filtrare prin intermediul unui înveliș anti-bacterial care poate colecta chiar și cele mai mici particule de praf sau viruși, contribuind la crearea unui mediu mai proaspăt și mai sănătos. Sistemul generator de ioni S-Plasma funcționează prin neutralizarea contaminanților biologici din aer, pe care îi transformă în vapori de apă inofensivi.

Seria K dispune de tehnologia dinamică Samsung 3D Wind, care distribuie în mod egal curenții de aer pe toată suprafața camerei, răcind astfel mediul mult mai repede decât aparatele convenționale. În plus, lamele Wide Twin extind zona de acoperire a aparatului cu 120 de grade.

Lamele Wide Twin controlează individual curenții de aer la unghiuri optime, oferind un suflu cu o rază mare de acțiune, pentru a incălzi sau răci spații mai extinse. Această distribuire îmbunătățită a aerului cald/rece permite utilizatorilor să ajungă mai repede la un nivel de confort termic.

Acoperire mai largă cu 120 de grade – Tehnologia lamelor Samsung Wide Twin mărește puterea de acoperire a aparatului cu până la 120 de grade. Această distribuire îmbunătățită a aerului de răcire permite consumatorilor să atingă mai repede un nivel de confort termic.

Curent de aer vertical, la 90 de grade – Lamele Wide Twin controlează individual curenții de aer la unghiuri optime. Lamele dublu-stratificate oferă un flux de aer cu o rază mare de acțiune, oferind putere de încălzire sau de răcire pentru spații extinse.

Rază de răcire de 13 metri – Prin intermediul curenților de aer cu o rază mare de acțiune, utilizatorii pot simți instantaneu răcirea aerului, indiferent de distanța la care se află față de aparat.

Te-ar putea interesa și: