Cătălin Scărlătescu a reușit să-i încurce la maxim pe adversarii echipei sale din bucătăria show-ului „Chefi la cuțite” difuzat marți seară. Cel de-al optulea battle a adus multă tensiune la „Chefi la cuțite”, dar și umor la bancurile de lucru, după ce Cătălin Scărlătescu a intrat în luptă hotărât să-și ajute echipa cu o amuletă devastatoare.

Porunca acesteia a fost ca adversarii să gătească legați spate-n spate. A urmat un adevărat haos în bucătăria show-ului culinar, iar strategia lui chef Scărlătescu a dat roade.

Dumitrescu a pierdut un concurent

Echipa lui a obținut astfel prima victorie în battle-urile acestui sezon. Finalul serii a mai adus o surpriză: după proba individuală, chef Dumitrescu a pierdut un coechipier, pe Florin Borșaru, salvat de la eliminare de chef Bontea, care a folosit amuleta ce i-a permis acest privilegiu.

„Battle-ul 9. N-am pierdut niciun om. Culmea, am unul în plus” „Battle-ul 9. N-am pierdut niciun om. Culmea, am unul în plus!”, a declarat cu umor chef Bontea, înaintea confruntării din această seară.

„Chiar dacă am crescut cu echipa gri, acum nu am ce să mai fac și voi fi nevoit să lupt împotriva lor”, a spus Florin Borșaru, purtând noua sa tunică roșie.

În această seară: testul financiar

În această seară, echipele vor avea de dat un test esențial: cel financiar. Cele trei tabere se vor bate în preparate delicioase, dar și în bugete care pot constrânge sau pot deruta, fiind prea permisive.

Respectarea unui buget impus pentru a găti pe gustul unui juriu de specialiști cu pretenții se va dovedi o probă dificilă pentru echipe.

În afara oricărui buget și cu adevărat neprețuite în bucătăria show-ului sunt însă amuletele. Iar în această seară se vor arunca două în joc! Florin Dumitrescu și Sorin Bontea se vor duela, fiecare folosind câte un avantaj important din arsenalul său.  Se anunță, așadar, o nouă seară palpitantă în bucătăria show-ului culinar.

Cine este eliminatul

Florin Borșaru participă la „Chefi la cuțite” alături de George, fratele lui. „Numele meu este Florin Borșaru, am 26 de ani, sunt antreprenor.

Frati-miu e mai creativ și pune mai mult gust în partea de tradițional și eu vin în urma lui cu partea asta experimentală. În bucătărie nu mai suntem frați, suntem parteneri și asociați.

Ar fi interesant dacă am intra amândoi în echipe diferite, ar fi mult mai dur și mai provocator. Ar fi super șmecher”, spunea Florin în preselecții.

Florin Borșaru de la „Chefi la cuțite” 2023 a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”, sezonul 11, până când a fost eliminat la individuale.

Însă Sorin Bontea a folosit o amuletă și l-a adus pe concurent în echipa sa. Cei doi frați de la „Chefi la cuțite”, sezonul 11, au o afacere prosperă împreună, însă nu amestecă legătura de sânge cu afacerea, scrie wowbiz.ro.