Cu blocurile de zidărie YTONG A+ de 50cm vei construi rapid și fără a mai fi nevoie să aplici un sistem suplimentar termoizolator pe fațada casei, întrucât aceste blocuri de zidărie garantează cel mai redus nivel de transfer termic. Costurile cu răcirea sau încălzirea locuinței vor fi considerabil reduse.

         

Îți recomandăm să folosești mortarul YTONG pentru montarea blocurilor de zidărie de 50 de cm. Acesta se aplică în pat subțire și are rolul de a reduce pierderile de căldură prin rosturi. Cu aproximativ un sac de 25 de kilograme vei pune în operă un palet de blocuri de zidărie YTONG A+ de 50 cm. Astfel, datorită consumului de mortar redus și pierderilor minime de material vei beneficia de economii importante în faza de construcție.

Blocurile de zidărie YTONG A+ de 50 de cm pot fi manipulate foarte ușor datorită celor două mânere de prindere laterale. Sistemul de îmbinare nut-feder îți va garanta o planeitate a peretelui în plan vertical și un timp de execuție scăzut.

Cu YTONG A+, vei obține un cost considerabil mai mic per metru pătrat de perete, cu performanțe apropiate de conceptul Casei Pasive. Climatul interior va fi constant și plăcut. Casa va dispune atât de protecție ridicată la incendii, cât și de izolare termică și fonică pe toata durata de viață a clădirii.

Cu îndemânarea ta, materialele YTONG și sfaturile pentru punerea în operă corectă, pe care ți le vor oferi specialiștii YTONG, casa construită de tine va prinde contur în mai puțin de o lună! Pentru un calcul al necesarului de produse YTONG și costurile aferente te rugăm să ne trimiți proiectul casei tale pe adresa [email protected].