Croitoreasa de la Românii au talent, așa cum mai este cunoscută Ana Maria Pantaze a devenit de nerecunoscut după ce a câștigat ediția de anul trecut a emisiunii de talente. Aceasta i-a surprins pe toți cu vocea sa minunată și l-a făcut pe Mihai Petre să îi dea Golden Buzz-ul care a dus-o chiar în finale.

După ce a plecat cu marele premiu acasă, Ana Maria Pantaze nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică. Totuși, ce face în prezent concurenta care l-a impresionat până peste măsură pe Mihai Petre?

În prezent aceasta cântă într-un club de karaoke și, datorită talentului ei, urmează să își lanseze prima ei piesă. Chiar ea a anunțat marele eveniment din viața ei pe pagina sa de Facebook.

”Sunt super fericită”

„Dragilor, așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată si entuziasmată! Mai este putin si o voi încărca pe canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape!”, a scris Ana Maria Pantaze pe Facebook.

A fost nevoită să renunțe la dansuri și balet

”Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat’, a relatat Ana Maria Pantaze, potrivit cancan.ro.