La sfârşitul lunii mai, omul de afaceri a vândut 80% din Sameday Courier către retailerul online eMag, care prin această mişcare a intrat pe piaţa curieratului. Tranzacţia a fost estimată la circa 2 mil. euro.

Franciza RE/MAX cumpărată de Bădescu va fi deschisă în Bucureşti din luna august.

„Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi într-o franciză imobiliară a fost interesul pe care l-am avut în ultimii ani pentru piaţa imobiliară, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piaţă, cel rezidenţial, zonă pe care sunt eu însumi investitor. În plus, am analizat această oportunitate de peste jumătate de an, informându-mă la un nivel destul de detaliat cu privire la piața internă și la evoluțiile de la nivel internațional, în special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele și am concluzionat că, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a mă implica”, a declarat Octavian Bădescu.

Acesta mai spune că, în acest moment, pe piața imobiliară locală există un potențial semnificativ, mai ales ținând cont de caracteristicile pieței, de nevoile existente privind un serviciu de calitate și de peisajul concurențial și economic actual. Antreprenorul își propune, într-un plan ce acoperă un orizont de timp de 8 ani, ca RE/MAX Freedom Group să depășească ca anvergură proiectele sale antreprenoriale precedente.

Franciza RE/MAX este prezentă în 11 oraşe din România, reţea în care activează peste 170 de agenţi imobiliari. În contextul noii francize inaugurate, RE/MAX își continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe București, unde sunt vizate 25 de francize în următorii ani.