În anul 2009, atunci când Unirea Urziceni a devenit în premieră campioana României, Cristi Borcea a fost devastat, iar acest lucru i-a afectat și starea de sănătate.

De la acel moment și până în prezent, fostul patron al Dinamo nu mai doarme fără somnifere, iar în anul 2012 a suferit o operație pe cord. Totodată, amintim că în 2016 au fost găsite nu mai puțin de 443 de pastile psihotrope în celula în care era încarcerat în penitenciarul Poarta Albă.

În acest an, el declara că doarme în funcție de efectul pe care pastilele îl au. Totodată, el a vorbit și despre șocurile care au declanșat aceste probleme de sănătate.

Totodată, el a mai adăugat că pe zi ia în jur de trei sau patru pastile psihotrope.

Cristi Borcea ia patru pastile în fiecare zi

„Dorm între trei și șase ore, depinde de pastilă. Nu există seară… primul șoc l-am avut în 1999, când am pierdut campionatul cu Rapid. Atunci doctorii de la echipă m-au făcut să adorm cu acupunctură. Nu există o zi în care să nu iau trei sau patru medicamente psihotrope.

Eu n-am mai făcut sport după Covid, dar când fac iau pastilele la jumătate. Din 2009 nu a fost nicio zi fără să dorm fără medicamente psihotrope”, a declarat Cristi Borcea, la Kanal D.

În ceea ce privește o eventuală revenire la Dinamo, Cristi Borcea susține că nu vrea să mai audă de așa ceva, în special din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

Amintim faptul că fostul patron de la Dinamo are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. În total, acesta are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite.

Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

„Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă”, declara Cristi Borcea, la finalul anului trecut.