Motorola DEFY cuprinde toate specificaţiile pe care cumpărătorii s-ar aştepta să le prezinte un smartphone – Android 2.1 upgradabil la 2.2, ecran tactil de 3.7” cu rezoluţie înaltă, browser de Internet cu Adobe Flash Lite încorporat, cameră foto de 5 megapixeli cu blitz,  2GB card inclus – însă acesta, spre deosebire de restul smartphone-urilor, este rezistent la apă, praf şi zgârieturi.

În plus, terminalul vine cu tehnologia CrystalTalk PLUS care amplifică vocea prin acţiunea inteligentă a doua microfoane, fără a fi nevoie sa ridici tonul vocii pentru a acoperi zgomotul de fond.

“Construit respectând standardul IP67 de rezistenţă la şocuri, zgârieturi, praf şi apă, Motorola DEFY face faţă oricărei situaţii: o convorbire când tocmai începe să plouă, o băutură vărsată din neatenţie, o cădere în nisip la mare sau pe asfalt în timp ce alergaţi spre o întâlnire importantă” declară Mihai Madas, Sales Manager România, Serbia & Moldova.

„Motorola Defy se potriveşte perfect cu planul tarifar Cosmote Adventure creat special pentru telefoanele inteligente şi care va îmbunătăţi experienţa în utilizare”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales and Operations Manager, Cosmote România.

Motorola DEFY este deja disponibil în România în toate magazinele Cosmote şi Germanos la preţul de 199 lei  (TVA inclus) cu planul tarifar Cosmote Adventure şi 179 lei (TVA inclus)  în cazul portării numărului în reţeaua Cosmote pentru acelaşi plan tarifar. De asemenea, dispozitivul poate fi achiziţionat la preţul de 1.199 lei (TVA inclus), fără conectare.
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/yBncMqjZgsg" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>